kijk rond

alsof je zelf in de kamer staat met 360 graden fotografie.

Wilt u een woning verkopen op Funda, Jaap of Makelaarsland, dan bent u bij Gewoond aan het juiste adres. Ik heb alles in huis voor de juiste visuele presentatie van uw woning.

Waarom is professionele woningfotografie zo belangrijk? Natuurlijk in de eerste plaats om zo veel mogelijk mensen naar de woning te trekken. Het eerste zicht moment is op internet en dat is het visitekaartje van uw woning. De tweede kans is de bezichtiging van de woning, maar als de foto’s op internet niet goed zijn, dan komt er meestal ook geen bezichtiging.

Plat ziet een 360 graden foto eruit als een uiteengetrokken foto, maar speciale software op Funda laat de hele foto 360 graden draaien, alsof je zelf in de kamer staat. Het voordeel van een 360 graden foto is, dat je op je eigen tempo kunt ronddraaien en kunt in- en uitzoomen.

De ligging van de woning is zelden goed zichtbaar te krijgen met gewone woningfotografie. Met hoogtefotografie kan ik d.m.v. een fotomast van 8 meter hoogte of een drone een mooie overzichtsfoto maken. Zeer geschikt voor vrijstaande woningen en/of gelegen in een landelijke omgeving.